inredningstrender 2023

Detta år har börjat med två stora mässor: Formex2023 och Stockholm furniture fair 2023. Jag har varit på båda och nu vill jag gärna berätta om trenderna.

Med stor glädje säger jag att hållbarhet är trendig och fler och fler företag tänker kring sin hållbarhets strategi.

Föst av allt som man ser är det färger som kommer fram. I skillnad med senaste åren när det var trendigt med pastellfärger, milda toner och beige och naturnära toner detta året syns det tydligt att färgerna gör accenter, leker med form och kombineras vilt!

Naturnära färger är på plats som trendiga. Grönt, grå, brun och beige. Naturen som inspiration bidrar med lugna färgskalor. Gröna toner, blå som påminner om havet eller en vacker solig dag. Lite 70-80s känsla finns med. Blanda nytt och gammalt är också trendigt.

Man mixar färger, hårda och mjuka material, blanka och matta ytor.

Färgerna lockar oss till sin egen värld som man kan skapa för att drömma och ta en paus med verkligheten.

Handlar mycket om recycling och strävan efter en fossilfri. Att inreda hem med omsorg och blicken framåt till hållbar värld.

Nu avpersonaliserar vi vårt hem mer! Ta bord detta hotelinspirerade inredning. Mixa nytt, vintage, arvegods. Vi uppskattar när klassisk design får nytt liv, intresserar oss för moderna antikviteter och skandinavisk design. 50-60-talet är trendiga. Färgerna är eleganta. Aprikosa och rosa toner, elefantgrå, brunt i kallare nyanser, mauve är vårens mest älskade färgskalor.

Hoppas att ni tycker om dessa årets trender!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

[instagram-feed]