Blog

Utforska en ny era av retrodeco: vi öppnar butik i Älvsjö!

Retrodeco öppnas i Älvsjö

Hej vintageälskare och inredningsentusiaster!

Vi har en spännande nyhet att dela med er alla. Den 9:e juni kommer vi att ha extra öppet i vår kollektiva vintagebutik på grund av en särskild händelse – invigningen av vår helt nya retrodeco-del! Det är med stor glädje och entusiasm vi välkomnar er till att fira tillsammans med oss på Gamla Huddingevägen 417 i Älvsjö.

Klockan 17:00 kommer vi att slå upp dörrarna till vårt invigningsevenemang, där vi kommer att erbjuda er en fantastisk upplevelse full av vintagefynd och utvald inredning. Det är en tid att upptäcka unika skatter som tar er tillbaka till en annan era och ge er hemmet en tidlös touch.

Vår butik är fylld med noggrant utvalda vintageobjekt och dekorationer som kommer att förvandla ditt hem till en plats med personlig stil och charm. Vi har omsorgsfullt valt ut varje enskilt föremål för att ge er den bästa möjliga upplevelsen.

Så, markera den 9:e juni i era kalendrar och se till att ni inte missar denna oförglömliga händelse. Kom och ta del av atmosfären fylld med nostalgi och kreativitet. Ta med era vänner och familj och upptäck en ny era av retrodeco.

Vi ser fram emot att välkomna er alla och dela denna speciella stund tillsammans. Missa inte chansen att lägga vantarna på fantastiska retrofynd och låt oss tillsammans skapa ett hem som berättar en historia.

Tack för att ni är en del av vår resa och hjälper oss att göra denna butik till en plats där vintage blir levande igen. Vi ses den 9:e juni kl. 17:00!

Med vänliga hälsningar, Anastasia

P.S. Glöm inte att sprida ordet genom att dela detta inlägg och använda hashtaggen #RetrodecoÖrby. Vi vill se era favoritfynd och dela glädjen med er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …

[instagram-feed]